Hem >  Frakt & Returer

Frakt & Returer

Vi kan nu erbjuda våra kunder mer än 60 internationella destinationer möjlighet att beställa och köpa kläder på nätet. detaljer, inklusive fraktkostnader, leveranstid och slutdestination för varor för att se vår information.

Hur levereras mitt projekt?
Alla våra varor levereras på din dörr på morgonen 7h00-20h00 till lördag, måndag.

Om jag inte fick leveransen?
Vår kurir kommer att försöka sitt bästa för att leverera paketet och det är inom räckhåll. Om du vill lämna din trafik med dina grannar eller på ett säkert ställe, var snäll och låt oss veta när du beställer - du kan berätta för oss längst ner på orderöversiktssidan i kommentaren. Vi kommer att kartlägga ner genom dörren och låta dig veta att vi måste lämna din väska.

Om du inte gör det, när vi levererar med dig, lämnar vi ett kort för att berätta att vi är kallade. Generellt ger vi det igen nästa dag. Om detta inte är lämpligt för dig, vänligen ring uppsatsen och vi kommer att ordna ett alternativt leveransdatum.

När vi skickat ditt paket till ditt konto uppdateras din orderstatus automatiskt. Spåra din beställning online, gå till "Mitt konto" och sedan "Min historia är korrekt."

Om du väljer UK nästa dag, kommer vi att bekräfta ett textmeddelande till leveransdatum och beräknad leveranstid.

Tyvärr tillhandahåller vi inte postlådor och BFPO-adresser. Vi kan minska andra postnummer i våra ögon och meddela dig innan du köper dem.

Försening i leverans:
Vi är fast beslutna att lämna din beställning den dag du vill ha. Tyvärr betyder ibland oundvikliga situationer omöjlighet. Vi lovar att vi alltid kommer att försöka kontakta dig, du vet om det finns ett problem.

Om du har några frågor om leverans, vänligen kontakta vår kundtjänst

Back
Copyright @2018 www.abiskogis.se
Det bästa varumärket online,Kläder för män,Billiga kläder på nätet köp